Etanoitten syömiseen oli ainaki ittellä valtavan suuri kynnys. Lopulta sain kuitenki kokeiltua jo vuosia sitte ja tykästyin heti. Itse etanahan on siinä täysin sivuroolissa ja sen paikalla vois olla mitä tahansa muutaki. Sellane kiva naposteltava ruoka jos haluttaa suolasta, tapaspöytäänki soppii. Ja ihan helekatin heleppo tehhä niinku on syytä ollaki jos mie sen jou'un tekemään. 

Ainekset:

etanat (24kpl, löytyy säilykehyllyltä)

1 puntti persiljaa

4-6 isoa valkosipulinkynttä (tai sitte paljon enemmän, miten haluatkaan...)

100-150g voita

Aura-juustoa (puoli pakkaa nyt vähintään)


Silppua persilja ja valkosipuli. Sit voi, persilja, aura ja vs kippoon sekasin, jollon niistä tulee sellane massa. Etanat etanapannulle ja massalla peität sen pannun ja tönäset uuniin 250 asteeseen. Valmiita on sit ku alkaa saada ruskeeta väriä. Jäätävän hyvvää ja patonkia vielä kaveriks ni muutapa ei oikeestaan tarttekaan.

etanat%202.jpgetanat.jpg