Ouluun on avattu vasta (alle 2v sit) ravintola nimeltänsä Toripolliisi (http://www.toripolliisi.fi/). Paikka on kirjaimellisesti Toripolliisi-patsaan vieressä parhaalla paikalla rannassa. Ko. paikalla sijaitsi ennen ilmeisesti fine dining paikka Matala. Noh, asteltiin sisään ja ihan viihtysän näkönen paikka näin yleisesti ottaen. Tosin pelkkää käytävää, eli ei yhtään avaruutta koko paikassa. 

Ruokalista on persoonallisesti murteella kirjotettu ja ruoat kuulostaa hyviltä. Lista on kohtuullisen laaja ja kaikki vaikuttaa tässä vaiheessa hyvältä. Itte tilasin The Toripolliisi burgerin aurajuustosoossilla ja revityllä härällä. Hintaa tuli ruoalle 17.5€, sisälsi siis burgerin, ranskikset ja jääveen. Ruoan saapumisessa meni aika kauan, mutta ei ehtiny alkaa kuitenkaan hermostuttaan. Huolestuttavampaa ois varmaan ollu jos se ois tullu 5 minuutissa.

Itte burgeri oli ihan jees. Ei huono, ei hyvä, ihan ok. Annos ei ollu kovin iso, ihan basic. Revitty härkä ei maistunu millekään mut ku itte lisäili suolaa väliin ni oli aivan jees. Annos ei niitä kauneimpia ollu ja mikä erikoista niin se ei sisältäny mittään keventävää tms muuta, joka tekis hampurilaisesta raikkaan ja fressin. Jotain tomaattia tai jäävuorisalaattia ois saanu siis välissä olla. Coleslawia oli vierellä mut siinäkään ei ollu väriä yhtään ja kun kuitenki oli majoa reilummin ni sillä ei nyt virallisesti ollu mitään keventävää vaikutusta. Myös sipulirenkaita tuli testattua, ne oli hyvännäkösiä ja rakenteeltaan ok mut ei parhaimman makusia. 

Mikä pahinta niin tässä paikassa oli mun mielestä p***a palvelu. Mie olettasin asiakkaana et ku porukka tulee sisään, tarjoilija tervehtii tai edes hymyilee? Toripolliisissa ei selvästikään tehty kumpaakaan. Lähtiessä ei kiitetty, ei toivoteltu tervetulleeks uudestaan eikä vieläkään hymyilty. Nää on niitä ihan ittestäänselvyyksiä, jokka pitäs jokasen tarjoilijan tajuta sanomattaki. Ehkäpä en siis käy ennää, en ossaa ittekkää sanoa?

6.5/10

WP_000165%20%281%29-normal.jpg

WP_000159-normal.jpgWP_000164-normal.jpgWP_000157-normal.jpg