Paluu kotikaupunkiin! =) Rovaniemelle on aennu parin vuojen sisään pariki intialaista raflaa, toinen Rovakaulle ja toinen Valtakaulle. Jälkimmäinen on uuempi ja oon käyny siinä useamman kerran syömässä. Ko. paikasta löytyy myös kreikkalainen keittiö. En ihmettele siis jos hälytyskellot alkaa soimaan ku kuulee yhistelmän intialais-kreikkalainen =) Mutta ilmeisestikin paikassa on kaksi eri yrittäjää tms joku muu viritys, josta en oo ihan perillä. 

Paikka on ihan perussiisti, tummasti sisustettu. Buffetin hinta on alle 9€ ja se sisältää salaattipöydän ja neljä eri lämminruokaa. Tällä kertaa oli tarjolla mm. härkä vindaloo ja kana korma. Totta kai myös naan-leipää ja papadamia oli mukana. Papadam on tosi rapeaa ja ohutta intialaista leipää, vähän jopa sipsiksi vois sanoa. Mausteista ja hyvää. Salaattipöytä on ihan basic, 1-2 eri salaattia, mutta ei tarjoa mitään ihmeitä. Tosin eihän tänne mitään salaattia tultukaan syömään?

Itte pääruoat, härkä vindaloo ja kana korma olivat todella hyviä. Ne oli laitettu esille houkuttelevasti kun päälle oli vielä laitettu tuoretta korianterisilppua. Liha oli molemmissa todella mureaa ja maukasta sekä mausteista niin kuin kuuluukin. Epäilemättä lihoja on hauduteltu jokune hetki, että mureus on saatu aikaan. Kastikkeet olivat myös erinomaisia ja niissä olikin kiva pyörittää naan-leipää. Jos jokin miinus pääruoista pitää antaa niin se olisi niiden haaleus. Eli olisivat saaneet olla kuumempia. 

Olen käynyt paikassa useampaan kertaan ja mun mielestä New Bombay on parempi kuin Rovakadun Rang Mahal. Yleensä paikassa ei lounasaikaan ole hirveästi väkeä, mikä on yleensä huolestuttava piirre. Tosin suosio ottaa aikansa, koska vastapään kiinalaisessa ravintolassa oli joku vuosi takaperin sama tilanne, mutta nyt lounasaikana on aina jonoa. New Bombay on ilmeisesti myös Kemissä ja Oulussa eli tod. näk. nämä paikat ovat suosittuja kun on uusikin uskallettu avata. Mutta kaikki kunnossa, hinta-laatusuhde on oikein hyvä ja käyn täällä aina syömässä kun satun maisemiin. Pari kuvaa ehdin hätäisesti ottaa:

WP_20140305_11_07_40_Pro-normal.jpgWP_20140305_11_07_59_Pro-normal.jpg

8/10

S