En oo jaksanu viime aikoina tehhä mittään uusia ruokavirityksiä. Jottain tortillajuttuja yms yms., joita jo kaikki ossaa tehä ihan hyvin ilman ohjeitaki. Pittää kesäkuun aikana yrittää päivitellä uusia kokeiluja, toukokuu on niin kiireistä viikonloppujen osalta, et alas ei ehi istua saatikka sit tehhä itte ruokaa. 

No mutta itte asiaan. Kauppuri 5 on Oulun keskustassa sijaitseva pieni hampurilaispaikka. Asiakaspaikkoja on veikkaukselta 30. Kesällä kuitenki terangi tuplaa koon. Paikalla on kiva idea, paljon erilaisia hampurilaisia ja usein vaihtuva joku ns. testituote, jossa on uutta reseptiikkaa (Habanero-valkosipuliburgeri esimerkkinä).

Menin kaverin kans yks sunnuntai käymään ja paikka oli tupaten täynnä (hyvä merkki jes jes jes). Vähän aikaa ooteltiin ja saatiin heikoin pöytä ulko-oven vierestä. Tilattiin tällanen hampurilainen ku Teurastaja, jossa oli muistaakseni neljää eri lihaa: Jauhelihapihvi, pekoni, ylikypsää oluessa haudutettua possun niskaa ja jotaki vielä, mitä en vaa saa päähän. Hinta 12€ ja ranskikset kylykeen 2€ + auradippi. Täytyy kyllä sanoa et tykkäsin vähän liikaaki tästä setistä. Possun niska oli tosi hyvää ja siinä oli hyvin makua. Aluksi vähän kammoksuin ajatusta, että jauhelihapihvi jätetään mediumiks mut johan siihenki alko tottuun. Ruoka siis mun mielestä tosi jees ollu aina. Tosin kaveri sit totes, että ei ollu hyvää mut se nyt on kyllä tällä kertaa väärässä ; )

Kauppuri 5:ssa on aina ollu hyvä palvelu ku oon käyny siellä ja ruoka tullu suht. nopiasti. Paikka on viihtysä, tosin aivan liian ahdas jos porukkaa kulkee. Ei oltu erityisen ilosia ku jonoa oli välillä ulko-ovelle asti ja porukoitten reput ja takit ja mikkä lie roikku meiän ruokien päällä. Olosuhteiden uhreja siis, mutta vain tässä ainoassa pöydässä. Otin seinällä näkyvästä menusta kuvan, en viittiny taaskaan ihmisiä alkaa kiusaamaan. Ja ruoasta tietenki. Kauppuri 5 on ihan ehoton paikka hamppareitten ystäville!

7.9/10

WP_20140504_18_40_53_Pro-normal.jpgWP_20140504_18_53_17_Pro-normal.jpgWP_20140504_18_58_57_Pro-normal.jpgWP_20140504_18_59_19_Pro-normal.jpg