Edellisestä kerrasta onki aikaa, ei vaan yksinkertasesti oo huvittanu kirjottaa niin enpä oo sit kirjottanu. Pikkujoulukausi on kuumimmillaan ja niin on kyseisen firman ideaki, nimittäin kiinalaista ruokaa kotiinkuljetuksella! Onko Oulu sitten niin periferia, että tuntuu ihan ameriikalta saaha kiinalaista kotiin vieläpä tosi edulliseen hintaan? Cuptain operoi HoHotin kanssa, jonka ruokaa oon aiemmin kehunu. Ideana Cuptainilla (http://hohot.fi/kotiinkuljetus/) on, että he tuovat ruoan mihin tahansa max. 8 km säteellä ja kotiinkuljetus on hinnoiteltu alueiden mukaan. Käytännössä kuitenkin jos tilaat yli 25 € edestä, erillistä maksua kotiinkuljetuksesta ei tule. Vaikka tilauksen hinta jäis alle 25 €:n, ei kuljetuksien hinnat päätä huimaa. Aivan loistava idea, kunhan vain sais koskemaan viikonloppuja tai myös ilta-aikoja niin rapulakeijotki pääsis osingoille :)

Lounasmenu on aika suppea eli valinnanvaraa ei hirveästi oo. Toisaalta jos tykästyy johonkin ruokaan niin sitähän usein ainakin itellä tulee tilattua samoja eväitä eli en näe suurta ongelmaa tässä. Hinnasto noudattaa alle 10 €:n periaatteita.

Itse ruoka sitten. Tilasin neljää eri sorttia: Chilihärkää, inkivääripossua, kanaa kung pao ja nuudelihärkää. Ollaanpa rehellisiä, ei voi kehua. Annoskoko oli ainaki munlaiselle pullukalle aivan liian pieni. Normaalit ihmiset on sit asia erikseen. Ruoan maku oli korkeintaan keskinkertainen, mutta suurin ongelma oli tekstuuri. Lihan päällä oli tosi paksu kerros jonki sortin suurustetta, tärkkelystä, kananmunan valkuaista tai mitä se nyt onkaan. Samaa limaisen tyylistä tavaraa oli myös kastike täynnä. Eli joka puraisulla eka tunne suussa oli se lima. Tää aiheutti sitten sen, että en vaan voinu syyä ruokia loppuun, jäi harmittamaan. Nuudelihärässä sitä "limaa" ei ollu läheskään niin paljon ja se oliki listan paras annos! 

Edelleenki idea on mun mielestä loistava, mutta ite tuotteen on oltava kunnossa, muuten noutaja tulee nopeaa.

S

WP_20151212_009.jpgWP_20151212_013.jpgWP_20151212_008.jpg