Hellou kansalaiset!!! 

Luokanopettajan työn parhaat puolet on tällä hetkellä päällä ja naapurit on lopettanu tervehtimisen eli kaikki on siis loistavasti. En oo kotona teheny paljoa mittään ruokaa pitkii aikoihi ja jos oonki ni ne on epäonnistunu siihen malliin ettei oo tarvinu tänne paljon postauksia jaella. No mutta kuitenki nyt sain tempastua puolittaisen ässän hihasta, joten näitä tarttisit:

  • ½ punttia tuoretta basilikaa
  • ½ -""- ruohosipulia
  • pari pakkaa pekonia
  • 8-10 kanan rintafilettä
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • fetajuustokuutiot yrttiöljyssä
  • ½ paprika
  • ½ valkosipulinkynsi
  • sitruunaa
  • suola, sokeri & pippuri

1. Alota tekeminen täytteestä. Silppua basilika, ruohosipuli ja valkosipuli ja mixaa tuorejuuston kans. Lisää paprika vähän chunkimpana (paksumpina) paloina ja fetajuustokuutioita 10-20. Sörssää sekaan myös yrttiöljyä, jossa fetat lilluu. Sekottele, lisää reilusti suolaa, sopivasti pippuria ja vähän sokeria. Lopuksi jos haluat vähän pirteyttä niin purista sekaan sitruunan mehua sen verran ku huvittaa. Ratatatata taa taa sit jääkaappiin tunniks. Maista toki, se on hiton hyvvää jo nyt. 

2. No niin, nyt otat kanafileet pöyälle, nuijit niitä vähän tms. tee mitä teet kuhan niistä tulis leveähköjä. Laita pintaan suolaa ja pippuria. Nakkaat täytettä päälle ja käärit rullalle. Ja sit käärit pekoniin. Ja sit laitat uuniin laakeassa astiassa. Ja sit annat olla siellä nii kauan et pekoni vaihtaa väriä paitti jos piheyksissäs ostat xtra-pekonia ni se ei vaiha, vaikka yrittäsit polttaa sen. Eli siks mun pekonit on niin vaaleita ja rumia. Sanan todenmukaisessa merkityksessä oishan noita voinu vaikka pannulla pyörittää tai piettää grillivastuksilla ettei ois ollu niin valkosia mut emmie jaksanu. Se on varmaa joku 30min ni ne on valmiita. Ota ihmeessä talteen astiaan jääny liemi, se on mielettömän hyvvää. Mie tein kaveriks riisiä ja nakoin lientä sen päälle. Ja salaattia sattuki löytyyn jääkaapista ni se oli siinä sit. Erittäin hyvää ellei täydellistä!

WP_20140612_16_51_55_Pro-normal.jpgWP_20140612_16_17_40_Pro-normal.jpgWP_20140612_16_53_23_Pro-normal.jpg

S