Aikoinani olin kohtuullisen kova wingsien syöjä. Tästä todistusaineistoon: 

312414_492873650751829_954527105_n-norma

Oulussa on siis tällanen urheiluravintola, jossa tulee aina sillon tällön "syö niin paljon wingsejä ku jaksat 10€:lla" -tarjous. Mainostavat aika näkyvästi lehdissä ja led-tauluilla teiden varsilla yms yms. No, pitihän se lähteä tarkastamaan tilanne. Rovaniemellä on samanlainen paikka nimeltään pubi.fi, jossa on vastaava idea. Paikan wingsit ja soossit eivät vaan ole mitään kovin erikoisia. 

Kenttä on ihan perussiisti ja viihtyisä pubityylinen rafla, jossa on satatuhatta telkkaria ja paljon urheilua tarjolla. Paikan ruokalista on aika suppea eli jos ei wingseistä tykkää niin en lähtis vierailemaan ainakaan ruoan puolesta. Jotain mozzarellatikkua ja jalapeno poppersia on mutta ei muuta. Itte wingsit + kastikkeet oli selvästi Rovaniemen paikkaa paremmat. Niitä sai tilata vaikka 30 kerralla jos halus, se on mukava bonari jos ei jaksa ootella aina uutta 10kpl satsia =)

Itte söin 46kpl wingsejä, jokka ois listahinnalla ollu 35€ luokkaa. Tän arvosia ne ei kuitenkaan missään nimessä ole. 10€ maksoin mielelläni, vaikka siihen hintaan kuulu vaan yks dippikastike eli jokaselle satsille piti aina ostaa uus. Urheilusta jos tykkää ja haluaa ottaa siinä oluen jos toisenki ja parit napsut peliä kattoessa niin paikka on ihan jees. Sanottakoon, että Kenttä ei tarjoa mitään ihmeellistä, mutta ei toisaalta oikeastaan ole pettymyskään. 

6.5/10

WP_000119-normal.jpg

WP_000116-normal.jpg